Adatkezelési szabályzat

Az Inpiro Kft. számára kiemelten fontos a személyes adatok védelme, ezért a www.inpiro.hu honlapot meglátogatók személyes adatait bizalmasan kezeli, gondoskodik azok biztonságáról, adatvédelmi politikája megfelel a hatályos jogszabályoknak, különös tekintettel az alábbiakra:
- A személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságra hozataláról szóló 1992. évi LXIII. Törvény rendelkezései szerint kezeli.
- Az egyének védelméről a személyes adatok gépi feldolgozása során szabályozó 1998. évi VI. törvény,
- Az elektronikus hírközlésről szóló 2003. évi C. törvény,
- Az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal - összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseit szabályozó 2001. évi CVIII. Törvény
Az Inpiro Kft. fenntartja a jogot, hogy adatvédelmi politikáját a mindenkor hatályos jogszabályi rendelkezéseknek megfelelően egyoldalúan módosítsa.

Hírlevélre való feliratkozási kérelme elküldésével, ill. amennyiben a honlapon feltüntetett e-mail címeken keresztül személyes adatot (pl. név, cím, levelezési cím, e-mail cím, telefon, fax) ad meg, a felhasználó automatikusan beleegyezését adja, hogy az általa közölt adatok az Inpiro Kft. adatbázisába bekerüljenek és automatikusan hozzájárul, hogy a megadott adatait az Inpiro Kft. időben korlátlanul, minden további ellenszolgáltatás és hozzájárulás nélkül, marketing és kereskedelmi célokra kezelje és feldolgozza. majd őt postai úton, e-mailben, vagy telefonon közvetlen vásárlási kedvezményeivel, kereskedelmi ajánlataival megkeresse, illetve számára hírlevelet küldjön.
Az adatszolgáltatás és a regisztrációs hozzájárulás önkéntes, valamint kifejezetten a felhasználó akaratából és megfelelő tájékoztatás birtokában történt.
A honlapon regisztrált felhasználók adatait az InpiroKft. harmadik személy részére nem szolgáltatja ki, más országbeli adatkezelőnek, adatfeldolgozónak nem továbbítja.
A regisztráló tudomásul veszi, hogy kérésére bármikor ingyenesen és korlátozás nélkül tájékoztatást kaphat az Inpiro Kft. által kezelt adatairól, és kérheti adatainak módosítását vagy törlését az Inpiro Kft-től a következő e-mail címen: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát., wallis [at] inpiro [dot] hu.

Tájékoztatjuk látogatóinkat, felhasználóinkat arról is, hogy a honlapunkat meglátogatókról az Inpiro Kft. nem személyhez kötött információkat is korlátlanul és automatikusan gyűjthet, melyek alapján a felhasználó anonim marad, személyes adatai nem megállapíthatók. Az így kapott információkat csak statisztikai értékelés céljából használjuk.

Az Inpiro Kft. rendszeresen ellenőrzi honlapját, az ott közölt információkat és minden tőle telhetőt megtesz ezek valódisága érdekében. A már nem aktuális, vagy pontatlan - közvetlenül vagy közvetve elérhető - információkért, adatokért az Inpiro Kft. felelősséget nem vállal.

Felhívjuk a látogatók, felhasználók figyelmét, hogy a honlapon más, harmadik fél honlapjára mutató hiperhivatkozást helyezhetünk el, amelyen közölt adatok helyességéért, a weblap tartalmáért felelősséget nem vállalunk. Amennyiben a felhasználó az Inpiro honlapján keresztül más, harmadik fél honlapjára látogat, nemcsak azon weblapok tartalmáért, de a felhasználó által itt megadott adatai biztonságáért sem vállal felelősséget az Inpiro Kft.
Az Inpiro Kft. nem vállal felelősséget azokért a károkért, melyek a felhasználó rosszindulatú programok elleni nem megfelelő védelméből adódó fertőzések, támadások, és ezáltal történő adatlopás, adatvesztés, vagy az adatok bárki által történő megváltoztatása révén keletkeznek.
Az Inpiro Kft. nem vállal felelősséget a Honlappal kapcsolatban, annak használatából, használatra képtelen állapotából, nem megfelelő működéséből, meghibásodásából, vonal- vagy rendszerhibából eredő károkért, amennyiben azok a Honlapon található adatoknak az Inpiro Kft-től független, vagy rajta kívülálló más személy által történő illetéktelen megváltoztatása következtében, vagy egyéb hasonló ok folytán keletkeznek.

Sütikezelési szabályzat